Friday, 8 March 2013


Sudah berapa lama anda pakai handphone? Ingin saya tunjukkan satu teknik bagaimana dengan handphone, anda boleh mendapat duit komisyen & bonus tiap-tiap bulan?
Boleh jadi Gaji ke-2 untuk anda!
Boleh berikan kepada ibubapa anda! 

Gunakan Talian HandPhone
TuneTalk/ToneExcel


Mengapa talian TuneTalk/ToneExcel menjadi pilihan 126,000 rakyat Malaysia ?

1. Kerana ia satu-satunya talian di negara kita ini, disamping kita boleh menggunakan handphone anda juga boleh dapat banyak duit setiap bulan dengan mempromosikannya.

2. Ia boleh dijalankan oleh sesiapa sahaja tanpa perlu ada pengetahuan komputer atau internet, ASALKAN anda tahu SMS dah boleh buat bisnes ini.

3. Dengan bertambah lajunya bilangan orang yang menggunakan talian ini, ia berkemungkinan akan menjadi talian utama rakyat Malaysia.

Oleh itu gunakan talian TuneTalk/ToneExcel ini dan dapatkan pelanggan seramai mungkin dibawah jaringan anda sebelum semua orang sudah pun menjadi pelanggan TuneTalk/TE.

Disini saya ingin menawarkan kepada anda untuk menggunakan
Talian prabayar (Prepaid) TuneTalk melalui program ToneExcel.

Dengan hanya bertukar menjadi pengguna talian prepaid TuneTalk/ToneExcel, anda akan mendapat banyak kelebihan.

Pertama:
Anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan (PA) dari Oriental Capital Insuran sebanyak RM100,000. Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

Kedua:
Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia. Siapa nak bagi? Selama ini anda topup, ada ke dapat point yang boleh bawa anda jalan2 secara percuma?

Ketiga:
Anda boleh kekalkan no lama ke dalam simkad tunetalk ini. Mungkin anda sedang pakai no telipon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang no tersebut, anda boleh kekalkan no tersebut kedalam simkad toneexcel ini, asalkan no lama itu diregister dengan nama anda.

Keempat:
Anda boleh top-up dimana2 kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.

Kelima:
Anda boleh buat duit dengan simkad ini!
Lihat dulu video dibawah ini, ia boleh mengubah kehidupan anda sampai bila-bila.
Jadi, apa di tunggu lagi, bertindak sekarang!
Apa pilihan anda?

1. Ya, saya ingin menyertai program ini dan terus menempah dan membeli simkad ini.
Jika anda ingin terus membeli simkad tersebut, sila terus pergi ke Langkah 1 dalam website ini Klik Disini. 

2. Tidak, saya masih perlu mengkajinya terlebih dahulu.
Boleh, anda boleh mendapat keterangan yang lebih lanjut dengan Klik Disini. 


No comments:

Post a Comment